Sidrun ja must pipar on üks järjekorne kombinatsioon magnifico. Soovitan proovida igasuguses variandis, mis pähe kukub!
Sidrunitrühvlid piprasooja glasuuriga
(umbes 30 tk)
½ dl vahukoort
vähemalt 1 spl sidrunimahla
¼ - ½ tl musta pipart
- Haki šokolaad peeneks.
- Kuumuta vahukoor keemiseni ning vala kohe hakitud šokolaadi peale. Sega, kuni segu on ühtlane. Lisa sidrunimahl.Tõsta trühvlisegu vähemalt pooleks tunniks külmkappi tahenema.
- Vormi tahkunud segust pisikesed pallid ning tõsta need siis tagasi külma.
- Sulata veevannil ülejäänud šokolaad ning lisa sellele pipar. Torka trühvlid glasuurimiseks ükshaaval kiirelt šokolaadi sisse ning tõsta siis fooliumile või küpsetuspaberile tahkuma. Hoia külmas.
Must pipar jätab endast igatahes mulje kui täieõiguslikust magustoiduvürtsist. Soovitan meelde jätta;)
3 kommentaari:
sidruni ja valge šokolaadi suurepärane kooslus on ka minu jaoks ennast ühes tordis edukalt tõestanud. ainult väike pipratükk oli siis veel puudu...
just nii, elina. küll sa oled kiire õppima;)
Tegin ka jõuludeks! JUUUBE head tulid, ainult kaubanduslik välimus andis soovida. Millegipärast ei tahtnud mul glasuur kuidagi kommide külge kinni jääda ja voolas maha. Maitset see muidugi ei kahjustanud:)
Postita kommentaar