neljapäev, 7. veebruar 2008

Pruunistatud võiga maitsestatud või

Nii erilise maitsega, aga häbiväärselt lihtne.
Eee...lubage, ma lähen võtan viilu leiba...

Või, noh, olgem tõsised. Ma olen ikka või-inimene olnud. On ju olemas põhjus, miks sõnas 'võileib' on sõna 'i', eks.
Väiksena võtsin kääru peenleiba ja määrisin sellele ilmatuma kihi võid, sukeldusin diivanile telekat vaatama ning sõin leiba imeväikeste suutäite haaval. Toorjuustu šarmist olen end piisavalt pimestada lasknud, jah, aga aeg-ajalt tuleb ikka jube leiba-võiga-kohe! tahtmine peale või tahab värskelt poest toodud sepik, et seda võikihi ja meresoolahelvestega söödaks.

Eelmises märtsis tuli Ideas in Food välja ideega teha pruunistatud või maitsega võid. Selle komponendiga on avastamisruumi veel piisavalt, kuid väikesest aardejahist ma ära ei ütle. Piisav aare on see idee küll:)


Pruunistatud võiga maitsestatud või
(Ideas in food)

Hea kvaliteediga võid
Meresoola
  1. Jaga või kaheks osaks.
  2. Sulata üks osa pannil ning pruunista seda, kuni üsna tumepruun. Jahuta (näiteks jääga täidetud kausi kohal segades, kui oled eriti lahe).
  3. Tükelda ülejäänud või ning lisa, vispeldades.
  4. Lisa maitse järgi soola.
Võil on selline omane sügav ja natuke tummine pruunistatud või maitse. Täitsa täiuslik, et külalistele hea saia-leiva peale pakkuda või tööpäevaõhtul kerge vaevaga gurmaani mängida. Tõsi, ma olen alles ainult leiva ja sepiku peal proovinud, aga suudan täpselt ette kujutada, kui hea see veel pistaatsiapähklivõiga brokoli peal olla võiks...

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Best bets for soccer today - Sports Toto
Today, we're going to tell you 토토사이트 a 바카라사이트 few key to checking into soccer betting apps. of the jancasino.com most kadangpintar popular soccer betting options and which ones will 출장샵