Särtsakad singi-fetakeerud
500 g lehttainast
200 g fetajuustu
2 tl sibulapulbrit
1,5 tl kuivatatud ürte
100 g imeõhukest sinki
15 g rosinaid
seesamiseemneid
1. Rulli taigen jahusel pinnal päris õhukeseks.
2. Määri taignale fetajuust.
3. Puista peale ürdid ja sibulapulber, lao paika singiviilud ning laota rosinad.
4. Keera taignast tihe rull (seda võid veidike pikemaks venitada).
5. Lõika rull noaga (kasta see enne kuuma vette, on palju lihtsam!) õhukesteks ketaseks (kuni 1 cm) ning lao võitatud ahjuplaadile, vormides neid kenalt ümmarguseks.
6. Puista peale veidi seesamiseemneid ning küpseta 175°C juures 30-35 min
Sellest kogusest saab keerdusid päris parajal hulgal, nii et minu kandik ajab ülegi:) Näksi neid niisama või kas või püreesupi kõrvale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar